Weerman Fietsen prominent op E-bike show in Home Center

Met tientallen verschillende gloednieuwe e-bikes van Nederlandse en buitenlandse topmerken en aanbiedingen is Weerman Fietsen aan de Hoofdstraat Oost in Wolvega één van de grotere standhouders op de Holland E-bike Show in Nederlands leukste woonbelevenis, Home Center in Wolvega, op donderdag 17 maart (09.30-21.00 uur), vrijdag 18 maart (09.30-18.00 uur) en zaterdag 19 maart (09.30-18.00 uur).

In totaal zijn er meer dan honderd e-bikes op de jaarlijkse show die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd door het bureau voor toerisme Friesland Holland, ook gevestigd in Wolvega. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd. De showfietsen en aanbiedingen, ook jonge gebruikte elektrische fietsen, staan binnen. De testfietsen staan buiten opgesteld naast het testparcours voor de hoofdingang. Parkeren, toegang en proefritten zijn gratis. Ook de toegang tot het Kinderdorp van Home Center kost niets.

1   2
Henk Weerman (in fietstenue) informeert fietsliefhebbers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen.   Exclusief bij Weerman: de weinig wegende ALBA Ciclone Elfsteden edition met slimme Shimano aandrijftechniek ziet er uit als een sportieve toerfiets.

Enorme verscheidenheid
Op de show worden elektrische fietsen voor álle leeftijden en gebruiksdoeleinden gepresenteerd. De verschillen in trapondersteuningstechniek, comfort, veiligheid en prijs zijn groter dan ooit. Weerman Fietsen kent als specialist alle ins en outs. Nieuw zijn de ‘speed pedelecs’, snelle e-bikes die ondersteuning bieden tot 45 km per uur en opvouwbare e-bikes met het uithoudingsvermogen van een toer e-bike.

Fietsparadijs Weststellingwerf
Het toeristenbureau organiseert de manifestatie ook om Friesland en de grensgebieden in Drenthe en Noordwest Overijssel te promoten als een e-bikevriendelijk fietsparadijs. Henk Weerman ondersteunt de promotionele activiteiten van Friesland Holland: “We hebben hier zeer goed onderhouden fietspaden en verkeersluwe 60 km wegen in een drieprovinciënland waar je oneindig veel lussen kunt fietsen, van kort tot heel lang. Er zijn veel nieuwe fietspaden aangelegd en elk horecabedrijf heeft oplaadfaciliteiten, al kun je met de nieuwste e-bikes de hele dag fietsen zonder de accu bij te laden.”
De e-bike show met binnen- en buitenlandse merken onderstreept de internationale allure van de fietsregio die uniek in Europa is vanwege het knooppuntensysteem, de vele bezienswaardigheden en fietscafés en restaurants op alle routes en de aanwezigheid van zeer betaalbare hotels.”

Info show: www.ebikeshow.nl
Info Weerman Fietsen: www.weermanfietsen.eu